Events Spanien

Två länder, två språk, två kulturer; EN dröm: att skapa ert bröllop fullt av kärlek och glädje på en magisk plats.

Vilka är vi?

Sandra Persson – svensk eventkoordinator har bott i Spanien i 18 år, talar flytande spanska och känner till kulturen och har ett brett kontaktnät.


Luz Negrillo – bröllopskoordinator sedan 2010 och arbetar sedan 2017 med sitt
egna spännande projekt inom eventkoordinering och konstnärlig förmedling.

Sedan 2017 har Eventos Creativos Luz skapat oförglömliga bröllop för internationella och lokala par på magiska stränder och pittoreska “villas” i Andalusien. Vi är lyckligt lottade som kan erbjuda en strand, öken eller bergsmiljö, med ett brett utbud av de erfarna leverantörerna, så att du inte behöver oroa dig för någonting, utan bara kan njuta av tillvaron.

Vad innebär ett bröllop i södra Spanien?

Ett bröllop i Spanien är perfekt för dem som vill ha ett utomhusbröllop i solen och tillbringa några härliga dagar med nära och kära, men också för dem som vill ha ett litet och intimt bröllop utan att stå i centrum.

Att arrangera ett bröllop utomlands kommer utan tvekan att bli en av de bästa dagarna i ditt liv, men det är ett enormt projekt! Det är där vi kommer in i bilden och hjälper er med alla detaljer: ni behöver inte besöka platsen innan ni gifter er. Regelbundna videosamtal och detaljerade videor och foton gör att du kan hålla koll på allt utan att behöva vara på plats.

Hur arbetar vi?

När det gäller mat arbetar vi med noggrant utvalda cateringfirmor för att erbjuda en kulinarisk resa. Oavsett om det handlar om lokala delikatesser eller internationella rätter skräddarsyr vi menyn efter dina önskemål.

Tack vare vår omfattande kunskap och nära relationer med leverantörer kan du vara säker på att ditt bröllop blir en minnesvärd upplevelse, med en personlig touch och skräddarsydd efter dina önskemål.

Våra bästa tips för ditt bröllop i södra Spanien: Skriv ner era prioriteringar och förväntningar och boka ett videosamtal med Sandra.

Om ni vill kontakta Sandra kan ni göra det genom att ringa på telefonnummer +34 685 44 04 44 eller skicka ett e-postmeddelande till adressen eventsspanien@eventoscreativosluz.com

Ir al contenido